Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ستاری پنجشنبه شب در جمع دانشجویان، نخبگان و اساتید ایرانی مقیم چین در سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن افزود: چین یک نگاه شرقی به حوزه فناوری های نوین و استارتاپی دارد و تفکرات این کشور هم کاملا با کشورهای غربی متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه مسیر توسعه پایدار از طریق دستیابی به توانمندی های داخلی و بکارگیری نیروهای نخبه و جوان می گذرد افزود: برخورداری از ثروت های طبیعی ممکن است برای یک جامعه رفاه ایجاد کند اما هرگز به توسعه منجر نخواهد شد زیرا توسعه امری درون زا است و باید توسط نیرو جوان یک کشور صورت گیرد که خوشبختانه ایران از این ظرفیت برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: نخبگان خارج از کشور نقش مهمی در توسعه ایران دارند و می توانند با حضور در ایران نسبت به توسعه حوزه های جدید فناوری و استارتاپی اقدام کنند و دولت نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ‌حوزه فناوری و دانش بنیان در ایران جدید است گفت: با این وجود ایران در چند سال گذشته در این حوزه رشد زیادی داشته است و زمینه برای افزایش و ادامه این رشد نیز فراهم است.

او با بیان اینکه در آینده کشورهایی توسعه پیدا می کنند که نیروی انسانی خلاق داشته باشند گفت: آمریکا هژمونی خود را در جهان از دست داده است و کشورهایی آسیایی به مدد بهره گیری از فناوری های نوین و نیروی انسانی خلاق و جوان در حال سبقت از غرب هستند که زیر ساخت های آن در حال تضعیف شدن است.

ستاری از کشورهای آسیایی به عنوان قدرت های اقتصادی آینده جهان نام برد و گفت: در حالی که رشد تعداد مقاله های منتشر شده در آمریکا و غرب در حال کاهش است در چین و کشورهای آسیایی این وضعیت تا ۱۱ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به فاینانس و تفاهم نامه های خوبی که با چین داریم گفت تعداد دانشجویان بورسیه ایرانی در چین و همچنین تعداد پروژه های مشارکتی با چین در سال آینده افزایش می یابد.

در پایان این مراسم معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران به پرسش و سئوالات دانشجویان و جامعه علمی ایرانیان مقیم چین پاسخ داد.

ستاری معاون علمی ‌و فناوری رییس‌ جمهوری اسلامی ایران با دعوت وزیر علوم چین و با هدف توسعه همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق دو کشور روز سه شنبه در راس یک هیات بلندپایه علمی، فناوری و دانش بنیان وارد شنجن قطب فناوری چین در جنوب این کشور شد.

در جریان این سفر مدیران ۷۰ شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق نیز معاون علمی ‌و فناوری رییس‌ جمهوری را همراهی کردند تا تعاملات علمی و فناورانه خود را با شرکت‌های چینی گسترش دهند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران ضمن شرکت و سخنرانی در آیین گشایش نمایشگاه بین المللی فناوری های پیشرفته شنجن که صبح روز چهارشنبه برگزار شد، در نشست تجاری فناوری شرکت های ایرانی و چینی نیز شرکت کرد.

دیدار با مقامات شنجن و بازدید از نمایشگاه فناوری های پیشرفته این کشور در کنار گفت و گو با نمایندگان شرکت های فناور ایرانی از دیگر برنامه های معاون علمی رییس جمهوری در جریان سفر به شنجن بود.

ستاری صبح امروز پنجشنبه با وزیر علوم چین نیز دیدار و گفت و گو کرد بازدید از چند مرکز فناوری و دیدار با وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین از دیگر برنامه های معاون علمی رییس جمهوری در سفر به چین بود.

برچسب‌ها سورنا ستاری چین ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری چین ایران سورنا ستاری چین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۷۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان با بیان اینکه همکاری دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران بهترین راه حل برای بحران انرژی پاکستان است، تصمیم مستقل از سوی دولت اسلام آباد و بی توجهی دولتمردان پاکستانی به سنگ اندازی‌های آمریکا را برای تقویت روابط دوجانبه این کشور با ایران خواستار شد.
«علامه سید اقبال رضوی» نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان در مصاحبه‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران به راحتی می‌تواند مسئله بحران انرژی پاکستان را حل کند.
وی با اشاره به سنگ اندازی‌های آمریکا در روابط دوجانبه ایران و پاکستان همزمان با سفر اخیر «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد گفت: اگر پاکستان خود را کشوری مستقل می‌داند به هیچ عنوان نباید برای توسعه روابط با کشور همسایه خود تحت فشار آمریکا و تهدید تحریم‌های اقتصادی این کشور قرار بگیرد.
اقبال رضوی افزود: درحالیکه بزرگترین مسئله پیش روی پاکستان بحران انرژی است و از طرفی نیز کشور همسایه ایران با ظرفیت بالای خود می‌تواند برق، گاز و بنزین ارزان برای شما فراهم کند ضروری است تا از این ظرفیت استفاده شود.
این مقام حزبی پاکستان افزود: همسایگی، مرز مشترک، مقرون به صرفه بودن تجارت، کاهش هزینه حمل و نقل تمامی مواردی هستند که باعث می‌شود جمهوری اسلامی ایران به مراتب شریک تجاری بهتر از غرب برای پاکستان جهت بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت مردم باشد.
وی در بخش پایانی مصاحبه خود تاکید کرد: بحران انرژی مسئله حیاتی مردم پاکستان و کاملا داخلی است از این رو دولت پاکستان باید با واردات انرژی از ایران که خواست همه مردم پاکستان است به این بحران خاتمه بخشد.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی