Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پروفسور رالف زونتاک» استاد مدیریت و معاون آموزشی دانشگاه درسدن آلمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره جایگاه علمی ایران در بین کشورهای دنیا گفت: ایران و دانشجویان ایرانی جایگاه خوب علمی در جهان دارند، ضمن اینکه ما دانشگاهی با تعاملات باز هستیم و به دانشجویان و علاقه‌مندان به تحصیل در آلمان می‌گوییم که اگر بخواهند، می‌توانند یک ترم مهمان ما باشند یا حتی جا به جا شوند و به راحتی به دانشگاه ما بیایند، البته ما نیز از آنها استقبال خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دانشجویان ایرانی توانمند یک ترم شهریه نمی‌گیریم

وی ادامه داد:‌ ما حتی از دانشجویان ایرانی توانمند برای یک ترم شهریه نمی‌گیریم، زیرا توانایی و مهارت‌های آنان را دیده‌ایم. بنابراین دانشجویان ایرانی می‌توانند به دانشگاه ما که از آنها استقبال می‌کنیم، بیایند و یک ترم به صورت رایگان مهمان ما باشند و بعد به دانشگاه خودشان بازگردند.

تعاملات دانشگاهی گسترده‌ای با ایران داریم

پروفسور زونتاک با اشاره به تعاملات دانشگاهی ایران و آلمان گفت: متاسفانه فضای بین‌المللی برای افرادی که شرایط دو کشور را نمی‌دانند، کمی نگران کننده است، ولی ما کاملا تعاملات گسترده‌ای داریم. علم هیچ مرزی نمی‎شناسد به همین خاطر بهترین راه‌های ارتباطی بین ملت‌ها، علم و ارتباطات دانشگاهی و علمی است که ما هم به این اعتقاد داریم. علاوه بر اینها توصیه می‌کنیم همکاری‌ها و تعاملات در این زمینه بیشتر شده و یا به نوعی گسترش یابد.

هیچ محدودیتی در زمینه ارتباطات علمی را قبول نداریم

 وی درباره اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: طی چهار، پنج سال گذشته دانشگاه‌های ما یک بیانیه صادر کردند با این محتوا که ما به علم آزاد و بدون مرز معتقدیم و هیچ محدودیتی در زمینه ارتباطات علمی را قبول نداریم و ما ایده‌مان دنیای آزاد علمی است.البته در راستای اهدافمان کاری هم به افراد دیگر در دنیا نداریم.

انعطاف‌پذیری در حال حاضر در دانشگاه‌های ما وجود ندارد

استاد مدیریت و معاون آموزشی دانشگاه درسدن آلمان درباره دانشگاه‌های نسل چهارم و حرکت ایران به سمت این نسل از دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌های جدید و دانشگاه‌های نسل آینده به این صورت است که در مقابل نیازها انعطاف‌پذیرترند. لذا لازم نیست؛ زمانی که یک دانشجو از ابتدا تصمیم گرفت، تغییر رشته دهد و مسیر خود را عوض کند از دانشگاه بیرون برود؛ بلکه زمانی که دانشجو وارد دانشگاه می‌شود، گزینه‌های مختلف برای تغییر مسیر دارد، بنابراین این یک اصل در دانشگاه‌های آینده است. البته این انعطاف‌پذیری تقریبا در حال حاضر در دانشگاه‌های ما وجود ندارد.

یادگیری مادام‌العمر جزو نیازهای آینده محسوب می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه درسدن آلمان در پایان گفت:‌ نکته دوم بحث یادگیری مادام‌العمر (Lifelong learning) است. با توجه به تحولات در تکنولوژی باید مهارت‌های خود یادگیری و یادگیری مادام العمر که جزو نیازهای آینده محسوب می‌شود را تامین کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آلمان ایران تحریم آمریکا علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین

پلیس آلمان به دنبال سرایت خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی به این کشور به تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه هامبولت حمله کرده و چند تن از تظاهرکنندگانی که دست به تحصن زده بودند را بازداشت کرد.

به گزارش ایسنا، حامیان فلسطین با برپایی تحصن در مقابل ساختمان اصلی دانشگاه هامبولت در مرکز شهر برلین حمایت آلمان از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کرده و خواستار پایان فروش تسلیحات به این رژیم شدند.

دانشجویان شرکت کننده در تحصن اعتراضی در مقابل ساختمان اصلی دانشگاه هامبولت شعارهایی در حمایت از فلسطین و محکومیت رژیم صهیونیستی از جمله «غزه را آزاد کنید» و «اسرائیل فاشیست است» را سر دادند. آنها همچنین خطاب به دولت آلمان شعارهایی برای مطالبه توقف فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی سر دادند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» چندین نفر از تظاهرکنندگان به نشانه همبستگی با فلسطینی‌ها چفیه پوشیده و علامت‌هایی حمل می‌کردند که رویشان نوشته شده بود: «وقتی بی‌عدالتی قانونی می‌شود، مقاومت وظیفه می‌شود».

ماموران امنیتی و پلیس آلمان بعد از دادن هشدارهایی به تظاهرکنندگان به منظور متفرق شدن، به خشونت و زور علیه آنها متوسل شده و ده ها نفر از آنها را بازداشت کردند.

گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین در آلمان همراستا با جنبش‌های دانشجویان حامیان فلسطین در دیگر کشورهای غربی با صدور فراخوان‌هایی خواستار برپایی تحصن‌های اعتراضی در محوطه‌های دانشگاه‌ها به منظور اعتراض به حمایت‌های آنها از رژیم صهیونیستی درجنگ علیه نوار غزه شده‌اند.

آنها همچنین از مقام‌های آلمانی خواستند به سرکوب حامیان فلسطین و معترضان ضد رژیم صهیونیستی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی خاتمه دهند.

از ۱۷ آوریل تا کنون موج فزاینده تظاهرات و تحصن دانشجویان حامی فلسطین که ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و ییل در آمریکا آغاز شده و در ادامه به دانشگاه‌های دیگر ایالات متحده و کشورهای غربی سرایت کرده ادامه یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT