Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، در این دیدار که مولوی نذیر احمد سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و از علمای برجسته اهل سنت استان سیستان و بلوچستان نیز حضور داشت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مختاری در این دیدار ضمن خوشامدگویی به میهمانان به معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی پرداخت و گفت: اهمیت این دانشگاه  به خاطر همزیستی مسالمت آمیز عملی پیروان مذاهب مختلف در یک فضای علمی است که میان دانشجویان و کارکنان آن که از مذاهب مختلف اسلامی هستند، وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه به تبیین رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه پرداخت و نوید اضافه شدن رشته های جدید را داد.
 
وی ویژگی اصلی فارغ التحصیلان این دانشگاه را معتدل بودن توصیف کرد که مبنای آن را در تلاشی دانست که دانشگاه در عمل  به سیره نبوی دارد.
 
دکتر مختاری با اشاره به وضعیت امروز جهان اسلام بیان داشت: مصیبت امروز جهان اسلام تفکر خشن و افراطی است که به هیچ عنوان انطباق با اخلاق کریمه پیامبر اسلام(ص) ندارد که رحمت للعالمین بودند.
 
وی دو صفت اخلاق مهرورزی و دلسوزی را در قرآن عامل توفیق پیامبر عنوان کرد.
 
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با طرح این سوال که اگر پیامبر اسلام(ص) امروز در میان ما بودند این همه خشونت را تحمل می نمودند؟ افزود: مگر نه این است که علما  وارثان پیامبرانند پس باید در برابر این افراطی گری ها و تفکرات تکفیری و خشونت و کشته شدن انسان های بی گناه نقش آفرینی کنند و ساکت نباشند و در تنویر افکار عمومی به ویژه نسل جوان تلاش نمایند.
 
مختاری تاکید کرد: دشمنان اسلام، نه شیعه را می خواهند و نه سنی را. هدف آن ها به انحطاط کشاندن اسلام است. در این میان دانشگاه مذاهب اسلامی برای تبیین و معرفی اسلام معتدل با بهره گیری از استادان و دانشجویان پیروان تمامی مذاهب دلیل صحت ادعای جمهوری اسلامی ایران در زمینه وحدت و تقریب است.
 
در ادامه این نشست تعدادی از علما و استادان حاضر به بیان دیدگاه های خود درخصوص اهمیت وحدت اسلامی پرداختند و از این که در جمهوری اسلامی ایران چنین دانشگاهی توانسته پیروان مذاهب مختلف را دور هم جمع کرده و یک زندگی مسالمت آمیز را پیاده کند، نمونه و بی نظیر دانستند و معرفی بیش از پیش این مرکز علمی و توفیقاتی که داشته را خواستار شدند.
 
در پایان این نشست تندیسی از طرف رئیس دانشگاه پیشاور پاکستان به دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ایران اهدا شد و دکتر مختاری نیز تندیس دانشگاه مذاهب اسلامی را به نماینده هیئت پاکستانی تقدیم کرد.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، شیخ بهایی؛ عارف زمان شناس، شیخ بهایی ومعماری جلوه های ناب ایرانی –اسلامی، شیخ بهایی؛ عالم گفت‌وگو محور، و شیخ بهایی و زبان فارسی محورهای وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز» است.

«شیخ حسن بغدادی» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان، «آیت الله محمدباقر محمدی لائینی»، نماینده ولی فقیه در مازندران، «دکتر عزیز بابایی» امام جمعه اهل سنت صادقیه، «دکتر محمدعلی آذرشب» مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، «دلال عباس» استاد دانشگاه لبنان، «شیخ محب الله منعمی» اندیشمند و عالمی هندی در این وبینار سخنرانی خواهند کرد.

این وبینار رأس ساعت 2 بعد از ظهر برگزار شده و به صورت مستقیم از طریق لینک live.taqrib.ir پخش می‌شود.


 

دیگر خبرها

  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است