Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ظفر معین ناصر، معاون دانشگاه پنجاب پاکستان، وضع قراردادهای جدید و ساخت جاده‌ها را از جمله راه‌های گسترش تجارت میان تهران واسلام‌آباد دانست.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم دکتر ظفر معین ناصر معاون دانشگاه پنجاب پاکستان و کارشناس اقتصادی این کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری تسنیم اعلام کرد:بهسازی مسیرهای حمل و نقل و انعقاد قراردادهای جدید می‌تواند حجم روابط تجاری میان ایران و پاکستان را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ظفر معین ناصر گفت: کشور پاکستان هفتاد سال است که به استقلال رسیده، و در این مدت فراز و نشیب‌های فراوانی را پشت سر گذاشته است.

او افزود: یکی از حساس‌ترین مقاطع در تاریخ کشور پاکستان سال‌های نخستین استقلال بود که با مشکلاتی فراوانی مواجه بودیم.

معاون دانشگاه پنجاب اضافه کرد: بطور کلی پاکستان طی این 70 سال سالانه با رشد 5 درصدی اقتصاد خود مواجه بوده که به نسبت، قابل قبول به نظر می‌آید.

وی ادامه داد: البته اشتباهات زیادی را نیز از سوی گروه‌ها واحزاب مختلف به خصوص سیاستمداران حزب مردم شاهد بودیم که باعث شد پیشرفت کشور با موانع جدی مواجه شود.

در هر حال اینک شاهد این هستیم که با آغاز کریدور اقتصادی چین و پاکستان رغبت سرمایه‌گذاران خارجی برای حضور در پاکستان به شدت افزایش یافته و این نوید شروع فصل جدیدی از پیشرفت‌های اقتصادی پاکستان خواهد بود.

دکترظفرمعین ناصر بیان کرد: کشور ما از لحاظ علمی نیز در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و بسیاری از نهادهای معتبر علمی جهان از هوش و نبوغ پاکستانی ها استفاده می‌کنند.

این استاد دانشگاه پنجاب اضافه کرد: در حال حاضر معادلات منطقه‌ای صورتی پیچیده به خود گرفته است، همسایه شرقی و شمالی ما یعنی چین و هند با یکدیگر اختلافات مرزی دارند که به تنش‌های نظامی نیز رسیده است، قطعا این گونه اختلافات در اقتصاد این دو کشور بزرگ تاثیرات منفی برجای خواهد گذاشت ولی سود آن برای کشورهای همسایه نظیر پاکستان است.

وی در خصوص راه‌های افزایش حجم روابط تجاری میان ایران و پاکستان گفت: از جمله موانعی که باعث شده حجم روابط تجاری میان ایران و پاکستان به اندازه دلخواه نباشد عدم وجود بستر مناسب حمل و نقل میان دو کشور و همچنین نیاز به امضای معاهده‌های جدید میان مسئولین دو کشور است، به عبارت دیگر روند سخت تجارت میان دو کشور باید برای تجار راحت‌تر شود تا آنها رغبت پیدا کرده و در این راه گام بردارند.

دکتر ظفرمعین ناصر گفت: نگاهی به روابط تجاری میان ترکیه وایران نشان می‌دهد که آنها با استفاده مناسب از وجود مرز مشترک وایجاد بستر خوب حمل و نقل در سایه قراردادها و معاهداتی که منافع تجار دو طرف را تضمین می‌کند توانسته‌اند سالانه 40 میلیارد دلار روابط تجاری داشته باشند.

او گفت: فایده همسایگی این است که دیگر نیاز به صرف هزینه‌های فراوان برای حمل ونقل وجود ندارد ولی این موضوع وقتی سودمند است که کشورها از همسایگی استفاده کنند، ما می‌توانیم از ظرفیت همسایگی با ایران و افغانستان استفاده کرده و حجم روابط تجاری خود با این کشورها را افزایش دهیم.ولیدرحال حاضر مهم ترین چیز انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی است که منافع تجار دو کشور در آن تضمین شود.

قرار است دو کشور ایران و پاکستان در گام اول حجم روابط تجاری خود را به سالانه 5 میلیارد دلار رسانده و سپس این مقدار را افزایش دهند.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد

فرشاد مهدی‌پور گفت: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری بوده که بهم آمیخته است.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور، رییس هیات ایرانی در دیدار با استاندار کربلا با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات سابقه درخشانی دارند و همکاری آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: مساله مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی صورت بگیرد. باید تلاش کنیم عشق به امام حسین در جهان هر روز گسترش یابد. خوب نیست و دور از شآن است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. هستند کسانی که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک دو کشور را برهم بزنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند. امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری است که بهم آمیخته است.

همچنین در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا، گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: دو مشکل بزرگ داریم؛ اول جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم القای ناامیدی برای دو کشور است و می خواهند القا کنند که ایران و عراق نمی توانند پیشرفت کنند. برای همین نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم. زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

استاندار کربلا عنوان کرد: هر پیشرفتی که در این دو کشور اتفاق می‌افتد باید بازتاب جهانی داشته باشد. دشمنان حتی از داخل می‌خواهند به روابط دو کشور ضربه بزنند.

وی در خاتمه عنوان کرد: حتما باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان دو کشور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی